Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.folio4car.com/
    това е фирмата която ти трябва!Работят евтино!Добри са!
    А за тапицера улица Кракра 106 телефон 0888322234
    5 Ланчии зад гърба си!
    И една Alfa 166 със смесени чуства засега!

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
      http://www.folio4car.com/
      това е фирмата която ти трябва!Работят евтино!Добри са!
      А за тапицера улица Кракра 106 телефон 0888322234
      Благодаря !!

А таман съм почнал да питам и да я правя Алфата като нова ))
      Като минавам през неравности - чува се свистене отпред... Дали са амортисьорите, всъщност аз не се сещам какво друго може да е... Колко ше ми струва да подменя предните, че с този тежък двигател, вероятно вече са за смяна ?
      AR 166 2,4 jtdm
      NT II 2,7 tdi
      Peugeot 206 1,1
      AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

• Съскането на амортисьорите при неравности е нещо съвсем нормално има го и на новите коли.Просто флуидите вътре издават този звук.Алфите рядко страдат от амортисьори,но ако искаш можем да ги погледнем.
        5 Ланчии зад гърба си!

Comment

• я, ОК че аз се притесних... След толкова километри по украинските пътища си мисля че Алфата си е доста здрава като окачване.. Само това съскане се чува - ама като се застуди, ще дойда при вас да тестваме амортисьорите, и откак съм я взел - свети индикатора за подгревни свещи и това трябва да се фиксне, че да е всичко наред...

Гледах сайта на тия пичове с фолиото... Това с тъмното фолио на таблото е много яко - ще отида да ми направят и ICS -a, и после ще покажа снимки....
          AR 166 2,4 jtdm
          NT II 2,7 tdi
          Peugeot 206 1,1

Comment

• Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
            Не знам какво е SRT , моята няма такъв бутон определено. До колкото разбрах като ръчнеш в ляво си на спорт и можеш и ръчно да местиш. Аз веднъж се опитах да карам на спорт, ама стрелката отива до сектор ЦСКА и не е моя стил на каране това...
            Не е така, ако не настъпваш до долу педала сменя към 3500. А в ръчен режим преминава, когато си на спорт и веднъж смениш предавка.
            Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• МИ аз пробвах скоро - спорт, леко газ, повече газ, още газ - сектор ЦСКА, не сменя.... Накрая смених аз ръчно... Утре ще пробвам дали с лек натиск сменя на 3500...
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1

Comment

• При бензина е така поне при мен, просто изчаква малко повече. За дизела не знам колко трябва да са оборотите, но не трябва да е в лютеницата, ако настъпваш леко
                Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                  EDIT: До колкото знам няма автомати с SRT Бутон, защото това реално се задейства от спорт режима на скоростите - нали ?
                  Лесно се разбира включен ли е - ако пипнеш педала на газта дори малко и моментално реагира... в обратния случай няма лаг, разбира се, но за същото трябва доста повече движение на педала.
                  Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                  HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

• Да не пускам нова тема: за да си сложа прибиращи се огледала трябва ли нещо освен модула с бутона на вратата и мотори за прибиране (самите огледала различни ли са и може ли поне да се сменят само вътрешните части, за да не се налага пребоядисване на други огледала? Отделно окабеляването би ли следвало да е налично ?

Comment

• Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                      Да не пускам нова тема: за да си сложа прибиращи се огледала трябва ли нещо освен модула с бутона на вратата и мотори за прибиране (самите огледала различни ли са и може ли поне да се сменят само вътрешните части, за да не се налага пребоядисване на други огледала? Отделно окабеляването би ли следвало да е налично ?
                      Ако на конзолата в шофьорската врата на модула за настройка на огледалата на пинове 5, 8, 11 и 12 има проводници, то вероятно имаш и окабеляване за сгъване/разгъване на огледалата.
                      Това дали обикновени огледала могат да се преправят (с добавяне на мотори и съответната механика), не знам.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Всичко пасва 1/1 за това което питаш,даже си прехвърлих и старите пластмаси без никакви проблеми.Инсталацията си е я има прокарана.Трябва ти само модула и огледалата!
                        5 Ланчии зад гърба си!

Comment

• Първоначално публикувано от Pepko-Bepko Покажи съобщение
                          Всичко пасва 1/1 за това което питаш,даже си прехвърлих и старите пластмаси без никакви проблеми.Инсталацията си е я има прокарана.Трябва ти само модула и огледалата!
                          Модул си намерих (ако говорим за модула с копчето на самата врата), трябват ми самите огледала (карантията им). Имате ли представа колко вървят втора ръка ?
                          Last edited by duronman; d.m.y г., 13:41.

Comment

• Хора, да ви питам, кой диференциал Q2 би станал на колата от подписа ми и най-вече, някой знае ли какво е предавателното му число. Както знаем стоковия е 3.55.

Благодаря.
                            1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
                            2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
                            1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

• То не е ли само един, монтиран на 147, 156 и 166 и ползващ стандартното зъбно колело на дифа? Т.е. запазваш си предавателното число същото.
                              Alfa Romeo 166 3.2 V6 24 '04 FL
                              HardwareBG Team member | PC компоненти | RC модели | Електронни цигари | Настолни игри

Comment

• Първоначално публикувано от geniusloci Покажи съобщение
                                То не е ли само един, монтиран на 147, 156 и 166 и ползващ стандартното зъбно колело на дифа? Т.е. запазваш си предавателното число същото.
                                И аз така си мисля, но не съм сигурен.
                                1999 Alfa Romeo 145 QV 155+ Diesel 5th
                                2003 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 20v 175hp 385nm 6 Speed Manual (ex)
                                1999 Alfa Romeo 145 1.4 T.S. Junior (ex)

Comment

Working...
                                X